3 spillere fra klubbens Bring lag ( Jenter 16 ) debuterte mot Pors. La det være sagt, -det gror bra i rekkene og jentene klarte seg veldig bra. Jackeline Hoksrød ble kastet på banen for å ta straffekast etter 4 minutter. Den satt der den skulle og en litt fornøyd 16 åring løp raskt tilbake til innbytterbenken. Foruten Jackeline så deltok også Pernille Jørgensen og Mathilde Gjetanger. Ungjenta Guro Jørgensen gjør det også svært bra og imponerer stort i forsvar mot etablerte seniorspillere.

Felicia Tangen overlistet tidligere Flint keeper 5 ganger.

Flint 2 – Pors 29-32

Celina Vatne ( 11 mål ) og Felicia Tangen ( 5 mål ) var toneangivende for et Flintlag som ledet med med 3 mål når det gjenstod 6 minutter av kampen. Da la Pors frimerke på Celina Vatne og scoret 6 mål uten at Flint fant veien til nettmaskene en eneste gang. Her mistet nok hjemmelaget hodet og gjorde litt for mange juniorfeil. Men sånn lærer man av.

Det var også hyggelig å se tidligere Flint keeper Eline Fagerheim tilbake i Rema 1000 Arena. Eline gjorde klubbskifte før denne sesongen for å spille for Pors i andre divisjon. Den tidligere Champions League spilleren har fortsatt et stort hjerte for håndball, -selv om det ikke lenger er på øverste nivå.

Flint : Pernille Jørgensen, Mathilde Gjetanger, Jackeline Hoksrød, (1), Celina Vatne (11 ), Julie Dybdahl (1), Guro Jørgensen (1), Felicia Tangen (5), Mari Kjellemo (5), Vår Johansen (3), Synne Reiersen, Mia Vik Gabrielsen (2) og Emma Thingvold.