Vi er veldig glad for at Karoline Lislien har valgt å spille i den hvite drakten også neste sesong. Kontrakten er signert. Karoline opplevde en god avslutning på sesongen med flere Banens Beste utmerkelser. Ikke så galt for en juniorspiller født i 2003. Hurtighet, gjennombrudd og null respekt for motstander er varemerket til Karoline. Sammen med bl.a. Malin Lundemo vil hun utgjøre garanti for fartsfylt håndball neste sesong i 1 divisjon.

Karoline : «Jeg signerte en ny sesong med Flint fordi jeg trives godt i klubben og synes opplegget Torbjørn har presentert for kommende sesong virker veldig bra» Hvordan tror du vi vil hevde oss i 1 divisjon neste sesong? «Jeg tror vi kommer til å hevde oss bra i 1 divisjon til neste år. Vi har stort potensialet i laget og absolutt mulighet til å ligge i toppen av 1 divisjon» Hva gjør du ved siden av å spille håndball det neste året? «Planen er å jobbe ved siden av å spille håndball.»

Torbjørn Klingvall sier dette om Karoline : «Karo har meget bra fysikk. Hun er bra defensivt i form av fotarbeidet, forsvar mot gjennombrudd. Framover har hun et bra skudd og gjennombrudd. Nå skal vi videreutvikle Karo til å bli en enda mer komplett elitespiller med god spillerforståelse som holder toppnivå.

Karoline startet sin karriere i Teie. Etter noen gode år i naboklubben gikk turen til Flint som ungdomsspiller hvor hun fikk en god utvikling under Kristian Hansen. Denne sesongen har Karoline blomstret under Torbjørn Klingvall og gjort seg bemerket i Eliteserien med flere BB kåringer og 33 scoringer.

Karoline debuterte tidlig på Flint sitt elitelag