Martine er Bergenser som har forelsket seg i Flint og Tønsberg. Vi er derfor veldig glad for at den blide jenta fra vestlandet ønsker å spille for Tønsberg klubben også neste sesong. Martine har hatt en bra utvikling under trener Torbjørn Klingvall. Med rutinerte Ellen Marie Folkvord ble Martine andrevalget på linjen siste sesong. Helt naturlig ift erfaring og kompetanse. Når Ellen Marie ikke kunne stille til kamp så bød sjansen seg for Martine. Den tok hun. Læreperioden var over.

Det ble 7 mål på 14 kamper i årets eliteserie. Forrige sesong var det 5 kamper og null mål på øverste nivå. Året i førstedivisjon skal bli året hvor Martine tar ytterligere steg som håndballspiller.

Martine : «Jeg ønsker å fortsette å jobbe med Torbjørn som trener og vet at han har mye mer å lære meg. Så trives jeg også godt i byen og sammen spillerne. Tror vi har en spennende sesong foran oss, med flere nye fjes som kan gi mye bra til gruppen. » Hva gjør du ved siden av å spille håndball det neste året ? «Jeg nyter byen og vennene mine, og jobber på barneskole med utrolig kjekke barn og kollegaer.»

Torbjørn Klingvall : «Martine har hatt en fin utvikling som 3:er denne sesongen, hun skjønner bruk av individuell forsvars teknikk, skjønner posisjoner og oppgaver. Nå skal vi utvikle styrken, individuelle tekniker i angrep og forsvar. Lykkes vi med dette så kan Martine nå langt som håndballspiller.«

Martine bekler drakt nummer 26