Mia Vik Gabrielsen, – som blir 18 år i juli, har lenge vært en av de beste innen sitt årskull. Dvs hun har for det meste spilt med de som var ett år eldre enn seg. I Flint betyr dette at hun har vært under ledelse av Kristian Hansen og opplevde stor framgang de siste årene sammen med 2003 laget. Mia har en finslepen avslutningsteknikk. Dette er vakkert å se på og noe som har imponert landslagstrenere og Torbjørn Klingvall. Som forsåvidt også er landslagstrener, -bare i Sverige.

Mia prøvde seg en halv sesong i Larvik etter korona perioden 2020/21. Vi var imidlertid glad for å få henne tilbake etter halv sesong. I Flint fikk hun oppleve å kjempe seg til 3. plass i Lerøysluttspillet sammen med gamle lagvenninner. For unge talenter kan det være lurt å skynde seg langsomt. Nå ønsker Klingvall henne med i elitelaget og første divisjon vil være en bra arena for det unge talentet med de vakre kantskuddene.

Mia :«Jeg signerte en ny sesong for Flint fordi jeg trives godt i klubben og tror det kan bli et bra opplegg den kommende sesongen. Vi er foreløpig et veldig ungt lag, men jeg har troa på at vi kan hevde oss godt i 1. divisjon neste år. Ved siden av å spille håndball det neste året, skal jeg gå i 3. klasse på Wang Toppidrett i Tønsberg. Skole og håndball er dermed det som kommer til å fylle hverdagen den kommende sesongen.»

Selvsagt måtte vi også høre hva Torbjørn tenker om Mia : «Hun har veldig god timing i kontra starten fra forsvar, fantastisk bra avslutnings teknikk. Mia er fortsatt ung og vi skal utvikle hennes styrke og eksplosiviteten slik at hun kan nå et toppivå. Så skal vi også gjøre Mia til en enda bedre forsvarsspiller. Mye skal skje kommende sesong for Mia og det skal bli spennende og se hennes utvikling

Mia jobber hos Skousen Hvitevarer utenom skole og håndball.