Flint har fått en spennde keeper fra Gneist som heter Erica Johnsen ( født 2003 ). Hun har en mengde kvaliteter som vil merkes godt i laget samtidig som Flint skal bidra til hennes utvikling om å nå toppen.

Torbjørn Klingvall sier følgende ; «Erica er en målrettet og dedikert spiller som elsker håndball, og som har store mål om å nå toppen. Hun en skikkelig lagspiller som setter laget først, og som vil bidra med positiv energi til gruppen og som vil ta ansvar i laget. «

«Erica er en utadvendt målvakt med gode tekniske ferdigheter og god reaksjon. Noen av hennes beste kvaliteter er overblikket for spillet, lese distanseskudd og hun bare elsker å sentre kontringsballer. Noe man kan forvente å se mange av i løpet av sesongen som kommer.»

Vi tok en prat med Erica for å bli litt bedre kjent med henne : «De siste tre årene jeg gått på toppidrettslinjen i Bergen. Det har vært veldig spesielle år, både 19/20 og 20/21 sesongen var jeg ute med skader, tretthetsbrudd og seneskade i ankelen. Så var kun med små deler av sesongen hvor vi med Bønes lå godt an i Bringserien før Covid-19 kom. «

«Siste sesong 21/22 har jeg spilt for Gneist, som vi har hatt samarbeid med, det er et veldig nytt lag med mange spennede spillere. Jeg har brukt store deler av 20/21 og 21/22 på å trene meg opp igjen, og har spilt hele denne sesongen. Vi endte på en 4 plass i vår 2 divisjon og i tillegg kom vi på 4 plass i Lerøyserien etter en spennede kamp mot Flint😅 Her har jeg spilt masse i 2 divisjon og det meste i Lerøy, i tilleg til har vi trent en del med Fana elite.»

Vi ønsker Erica velkommen til byen og masse lykke til !