Imponerende kampmoral og outstanding holdning la grunnlaget for det som for Oppsal må ha betonet seg som et aldri så lite sjokk. Flint Tønsberg gikk til pause med en ledelse 15-16 i kveldens oppgjør mot serielederen i Oppsal Arena.

2. omgang startet slik den første sluttet, og Flint Tønsberg ledet oppgjøret 21-22 med 10 minutter igjen å spille. Dessverre holdt ikke kreftene helt inn, og det ble litt for mange tekniske feil som følge av dette.

Oppsal gikk til slutt seirende ut av oppgjøret 27-24, men denne seieren kunne like gjerne bikket i Flint Tønsbergs favør slik kampen utartet seg. Med 6 skadede spillere på tribunen er det gøy å leke med tanken på hvordan resultatet kunne blitt med fullt mannskap.

Jentene går nå inn i en 14 dagers kamppause, før de tar i mot Levanger 6. november i Rema 1000 Arena.

Vi ønsker alle en strålende busstur hjem:)