Før dagens bortekamp i Trondheim, hadde motstanderlaget, Charlottenlund SK, kun en seier på sine første 8 kamper. Det var derfor ekstremt viktig for Flint Tønsberg å ta 2 poeng mot en antatt dårligere motstander.

Jentene gikk oppskriftsmessig til pause med 6 måls ledelse, 11-17, og var uten tvil det beste laget i 1. omgang.

Det var likevel knyttet spenning til hvordan jentene kom til å løse 2. omgang, da det de siste kampene har vært flere store ledelser som har blitt spist opp av motstanderlagene. Charlottenlund SK kom best i gang, og reduserte en rekke ganger. Etter nesten 15 minutters spill av 2. omgang var stillingen 19-22, og det var nok flere Flintsupportere som begynte å bli engstelig for at seieren skulle glippe.

Charlottenlund kom heldigvis aldri nærmere enn 3 mål bak, da Flint Tønsberg satte inn en god sluttspurt. Da sluttsignalet gikk viste måltavlen 24-33, og Flint Tønsberg kunne notere seg en ekte lagseier. Julie Dybdahl ble kåret til Flint Tønsberg beste spiller.

Vi gratulerer jentene med en velfortjent seier, og ønsker alle en god flytur hjem fra Værnes