DAMELAGETS HJEMMEKAMPER. ARBEIDSINSTRUKS DUGNADSVAKTER

Ny versjon jan.2018

Skrevet av flintmarked

Dugnadsinstruks for damelagets hjemmekamper

Fire dugnadsvakter stiller minimum 1,5 time før kampstart, og tar ansvar for sine oppgaver. Vær forberedt på at det kreves en del tid og forberedelse til kamp med 2-300 publikummere. Avtal innbyrdes før dugnaden hvilken av de fire vaktene hver tar ansvar for, og husk tilhørende medbrakt kake/vaffelrøre! Til informasjon spilles de fleste av damelagets kamper i Tønsberghallen, og vi oppbevarer vårt kioskutstyr i kasser på lager under tribune. Kjøkkenet er sparsomt utstyrt, så noe har vi kjøpt inn selv (vaffeljern, pumpekanner, visp og bakeboller). Pass på å holde rede på dette slik at det kommer tilbake i kassene våre før de settes på lageret etter kampslutt.

Vakt 1, 2 og 3 starter med å hente opp brus, kasser til kioskdriften og kopper fra lager under tribunen. Flints bod er langt inn og til venstre. Spør arrangementsansvarlig eller kioskansvarlig ved behov. Kiosken bør være i drift ca 40 minutter før kamp, da publikum fra bortelag men også hjemmelag møter i god tid.

Vakt 1 tar med langpannekake og har kaffeansvar og betjene kiosk: Bruk begge kaffetraktere og fyll opp tre små kanner som hentes til hjemmelaget, dommere/sekretariat og en til sponsorbord. De to store pumpekannene beholdes i kiosken og holdes fulle særlig til pause. Se an behov etter det. Heng opp Vipps-skilt og prisliste fra kiosk-kasse, en av hver på utsiden, og to på kioskbenken.

Vakt 2 tar med to liter vaffelrøre og har brus-, pølseansvar og betjene kiosk: Fyll vann i pølsekoker opp til risten og sett den på fullt, skru ned etter hvert. Legg i 10 og 10 pølser. Reduser svinn ved å skille varme og kalde i de to rommene, og se an til pausen. Det går ca 30 pølser pr kamp i helg, færre på ukedager. Sett på stekeovn på 100 grader for å varme 10 og 10 pølsebrød. Legg frem lomper. Sett inn i kjøleskap ca 40- 50 brus i assortert utvalg. Beregn ca 15 ekstra om det er innløpsbarn på kampen. Del ut brus til innløpsbarn som kommer til kiosken etter innløp.

Vakt 3 tar med to liter vaffelrøre og har ansvar for vaffelsteking og betjene kiosk: Sett ut syltetøy, sennep og ketchup på eget bord utenfor kiosken, kioskvarer i kurv på disken. Sett på vaffeljern og stek en del vafler for salg før kamp, mest til pause. NB! Noen vafler/kake hentes til sponsorer/andre. Vurder mot slutten av pausen om det trengs lages ekstra vaffelpose som ligger i kiosk-kassen. Skjær opp kake i passe stykker til 20 kroner.

Kiosksalg kan avsluttes 5-10 minutter etter kamp om det finnes rester av kake/kaffe. Det er lurt å rydde litt etter sine oppgaver underveis. Etter kamp tørk godt av bord og benker og sett rest av brus og kiosk-kasser tilbake på lager. Ferskvarer og pengekasse leveres og hentes av kioskansvarlig. Pengeoppgjør utføres av kioskansvarlig.

Vakt 4 tar med langpannekake og har ansvar for å assistere arrangementsansvarlig: Rigge sekretariat, sponsorplakater o.l. etter instrukser fra arrangementsansvarlig. Svabre gulv ved behov under kampen. Etter kampen samle søppelposer fra hall og kiosk og kaste i container på nordsiden av hallen (i samarbeid med arrangementsansvarlig). Nøkkel med rød pinne henger på sikringsskapet i kiosken.

God dugnad, heia Flint Tønsberg!

Kioskansvarlig damelag 2017/18: Liv Bente Askim Ekelyveien 16B. Tlf 91340722

Last ned som .PDF file her. NB Ny versjon jan.2018