FAQ – 1. Avvikling av hjemmekamp yngre lag.

1. Inngang.

1.1. I følge sesongreglemente til håndballforbundet 2015/2016 så er anbefalt inngangsbillett 40 for voksne og 20 for barn. De over 16 defineres som voksne. Er det disse prisene vi også skal forholde oss til?

SVAR: I Flint Tønsberg Håndball praktiserer vi kr 50,- for voksne og gratis for barn. Voksen = 16år

1.2. Billetter. Har Flint billettblokker vi får utdelt eller skal vi kjøpe inn noe loddblokker som vi bruker?

SVAR: Flint Tønsberg Håndball skafffer til veie billetter før første seriekamp. Disse får dere ved å skrive mail til uu@flinthandball.no

1.3. Oppgjør. Har Flint et oppgjørsskjema som vi skal bruke til oppgjør eller kan vi laget vårt eget skjema her?

SVAR: Her finner du oppgjørskjema dommer billett hjemmekamper. Klikk her

1.4. Inngangsbillettene tilfaller Flint?

SVAR: Billett inntekter går til oppgjør for dommer(e). Resten skal Flint ha, blir oppgjør  jul og sommer. Vi  J03 setter inn litt innimellom også hvis mye penger i den kassa.

2. Dommere.

2.1. Både på 11 og 12 års seriene er dommergodtgjørelsen 150 + reiseutgifter. Her har jeg funnet skjema på håndballforbundet nettside så disse har vi kontroll over. Dommerutgiftene skal som jeg har forstått dekkes av inngangsbillettene. Stemmer ikke det?

2.2. Forstått av hvis dommere ikke dukker opp skal en prøve å finnen kvalifiserte dommere /eller andre en finner i samråd med bortelaget.

2.3. Forstått at for 11 års serien er det hjemmelaget som er ansvarlig for dommere. F.eks. den 25.09.16 spiller J11 i Flinthallen. Flint-Strøm, Strøm-Hof og Flint-Hof. Er vi da også ansvarlig for dommere i kampen til Strøm-Hof? Jeg har forstått at vi også er ansvarlig for å skaffe dommer til kampen Strøm-Hof? Vi må da også ha sekretariat til denne kampen ikke sant?

3. Kampgjennomføring.

3.1. 11 års serie bruke ball nr. 0, 2×20 min med 10 min. pause og har nedsenkede mål. 6 håndball uten avkast. Inntil 12 spillere hver. Stemmer det?

3.2. 12 års serie bruke ball nr. 1, 2×20 min med 10 min. pause og ikke nedsenkede mål. 7 håndball avkast avkast. Inntil 12 spillere hver. Stemmer det?

3.2. Hjemmelaget stiller med ball og bortelaget overtrekksvester hvis de har like drakter. Stemmer det?

3.3. Kamprapporter. Ser at en kan printe ut kamprapporter der lag osv. er ferdigutfylt. Skal lagene rapportere inn spillere i forkant med navn og draktnr/fødselsdato slik at dette også kommer frem på de ferdig utfylte kamprapportene eller skal trenerne fylle ut det ved fremmøte på skjema? Hvis rapportering i forkant når er fristen her? Er fødselsdato viktig å fylle ut.

3.3. Kamprapportene skal så sendes på mail til javascript:_e(%7B%7D,’cvml’,’nhf.rn@handball.no’);. Må en også ringe inn resultatene på resultattelefonen?