Julehilsen fra styret

Kjære FTH-venner, 2017 har vært et spennende år for FTH, på flere måter. Vi fikk nytt trenerteam og til dels nytt damelag. Vi hadde økonomiske utfordringer som vi nok ikke har kommunisert godt nok rundt i klubben, men dette lærer vi av.

Vi alle gleder oss over de sportslige resultatene damelaget og dets trenerteam har fått til og at vi har kvalifisert oss til Bringserien neste år. Vi har sagt at fremover skal vi bygge lag innenfra klubben og dette viser at rekrutteringen er godt i gang.

Ved siden av de gode sportslige resultatene så ser vi også resultat på den økonomiske siden. Vi har fått to sponsorer som har «tatt» gjelda til kommunen og forbundet over 5 år, hatt interne salgsdugnader som har gitt kjærkomne og gode bidrag og vi har redusert lønnskostnader drastisk. Vi har styrket «salgsavdelingen» som jobber bra mot sponsorer , for her ligger fremdeles mye potensiale. I sum vil vi gå ut av dette året i pluss og er på god vei til å få en positiv egenkapital.

MEN, det viktigste i alt dette er den innsats som DERE gjør utover i klubben og det er DERE som driver og ER klubben. Jeg vil på vegne av styret FÅ TAKKE ALLE SOM BIDRAR FOR INNSATSEN, UTEN DERE STOPPER FLINT.

ENDA en positiv nyhet er at Rune Olsen , kjent for mange, har sagt ja til å stille til valg som ny Styreleder på neste årsmøte. Godt jobba av valgkomiteen. Vi trenger imidlertid et par personer til, hvorav 1 med litt interesse og forståelse for regnskap/tall. FTH står foran morsomme og utfordrende år, så BLI MED PÅ LAGET, vi hører gjerne fra deg som vil, FTH trenger deg.

Til slutt, nå på «lille Julaften» vil jeg gjerne få ønske dere alle en fredfull og GOD JUL, takke for det gamle året og ønske et GODT NYTT ÅR, for deg og dine og for FTH.  Vi sees i 2018 🙂 

Med vennlig hilsen og på vegne av styret i FlintTønsbergHåndball

Per Einar

Styreleder